Previous Next

KURSUS ASAS PERTOLONGAN CEMAS: BASIC OCCUPATIONAL FIRST AID DAN CARDIOPULMONARY RESUSCITATION (CPR)

Tarikh : 21-22/11/2023

Tempat : Bilik Latihan 1, Bangunan Pusat Teknologi Digital, UMPSA Pekan
Masa : 08:30 Pagi - 04:30 Petang
Penceramah : Encik Mohammad Hazwan Hafizuddin b. Hashim
Fasilitator : Encik Azharudin bin Mohammad

Bahagian Pembangunan Sumber Manusia, Jabatan Pendaftar Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah dengan kerjasama Kesatuan Kakitangan Sokongan Universiti Malaysia Pahang (KESUMP) mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan & terima kasih kepada Mohammad Hazwan Hafizuddin b. Hashim sebagai penceramah kursus serta Encik Azharudin bin Mohammad sebagai fasilitator dan semua peserta yang telah terlibat dalam menjayakan kursus ini dengan jayanya. Semoga kursus yang berlangsung dapat memberi manfaat kepada semua peserta.

Print   Email