Notice

Simple Image Gallery Notice: Joomla's /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

SESI PERKONGSIAN ILMU "PENGURUSAN SURAT RASMI ~ KERANAMU AMAT BERHARGA" KEPADA STAF JABATAN HAL EHWAL PELAJAR & ALUMNI (JHEPA)

#HRSHARING

sesi perkongsian02

16 November 2023 - Sesi perkongsian ilmu disampaikan oleh staf Bahagian Khidmat Pengurusan, Jabatan Pendaftar bagi memenuhi undangan daripada pihak pentadbiran JHEPA yang dalam usaha memperkasakan urusan pentadbiran dari segi proses kerja dan sebagainya selari dengan kehendak Universiti. Perkongsian merangkumi; Punca Kuasa, Format Penulisan Surat Rasmi, Tatacara Pembukaan dan Penutupan Fail serta Garis Panduan/Pekeliling yang berkaitan
.
Turut dikongsikan kaedah pelaksanaan migrasi kod fail selaras dengan penjenamaan nama Universiti Malaysia Pahang (UMP) kepada Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA).

Kredit: Bahagian Khidmat Pengurusan, Jabatan Pendaftar
Foto: Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni